My Irrational Garden, utställning med måleri, januari 2024
Detta var inte en utställning i traditionell mening med ett tema, utan jag hade plockat samman målningar; Akvareller, Tuscher, Blandteknik på papper som jag gjort medan jag redigerade filmen Bodily Signs. Jag ser det här även som ett bokslut av min väg tillbaka till måleriet, min kärlek till måleriet, att få vara i färgen.

Flera av målningarna finns till försäljning. » se priser . Vänligen kontakta Gunilla Leander vid intresse.

My Irrational Garden, exhibition with paintings, January 2024
This was not an exhibition in the traditional sense with a theme, but I had collected paintings; watercolors, ink paintings, mixed media on paper that I did while editing the film Bodily Signs. I also see it as my way back to painting, my love for painting, to be in the color.

@